To ocskaymarci: MindenrőlHormon_Manyer::2009-01-04 0:52
Szia Marci!

Először is BÚÉK. Nagyon köszönöm a véleményeidet, megpróbálok itt egyszerre válaszolni minden észrevételedre. Tehát: igen, ez gyilkos galóca. :) A fotó története: bár a képen abszolút nem látszik, a gomba egy mély, avarral és ágakkal borított gödör szélén nőtt. Egy ágon egyensúlyozva, egyszerre koncentráltam a kompozícióra, az expozícióra és hogy le ne essek. :) Csináltam még további fotókat is róla, de azok nem lettek túl jók. Ez a gomba amúgy nem kicsi, 10-20 cm magasra nő, és ez a példány is 10 fölött volt. Bár a gyilkos galóca gyakori faj, korábban egyetlen használható fotóm sem volt róla.

Re-posted kacsa, háttér életlenítése: nagyon zajos volt, kénytelen voltam.

Piruló galóca, jókívánságos felirat: erős a gyanúm, hogy igazad van, és az általad javasolt megoldás jobb lett volna. Mellesleg, bár az R607 még kategóriájában is jóindulattal közepes tudású gép, néha sikerült úgy beletalálnom egy képbe (érzésem szerint), hogy a Panával sem sikerült volna jobban. Kár, hogy ez elég kevésszer jött így össze.

Köszönöm a segítségedet, a workshopok miatt pedig ne aggódj. Erről beszéltünk itt is, mikor nálunk voltál, hogy Jean-Yves 'PixelTerror' álláspontját képviselem, tehát ha úgy érzed, jobbat tudsz egy adott képből kihozni, csináld meg nyugodtan. Azért vagyunk itt, hogy mások tanácsai, ötletei alapján fejlesszük a technikánkat, és ez az oldal lehetőséget ad ennek sajátos képi megjelenítésére is. A nagy gyöngyházlepkés WS tetszik, de tulajdonképp a 2 változat vegyítése lenne a legjobb, mert a Te háttered színei jobbak, a lepkéd viszont természetellenesen vörös. Az eredetin levő színek a lepke esetében élethűebbek. A csillagpapucsú kígyógomba workshopjára pedig már válaszoltam.

E-mail is megy (végre eljutok odáig is), baráti üdv, Laci
Hungary
Title: The Green Killer - 100thPanasonic Lumix DMC-FZ50
The Green Killer - 100th (26)
Hormon_Manyer Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 1472 W: 308 N: 2610] (10251)
[Only registered members may post.] [Flat View] [Translate]
ThreadUsername Date
To ocskaymarci: Mindenről Hormon_Manyer Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 1472 W: 308 N: 2610] (10251)::2009-01-04 00:52