To gondox: BalatonHormon_Manyer::2009-08-14 9:20
Szia Andor!

Nézzük részleteiben: a dedikálás már az indulás előtt eszemben volt - ki másnak is jegyeznék egy balatoni fotót? Sokat tanultam / tanulok Tőled, gyönyörűek a tájképeid (is), a Balaton pedig közös szerelmünk, még ha én ritkábban láthatom is. Bár amilyen jól éreztük magunkat, lehet, hogy jövőre is oda megyünk nyaralni.

Minden szempontból (tudás, felszerelés stb.) jobb fotósnak érezlek magamnál - de ez egyáltalán nem baj, a jó pap holtig tanul. Mégis hülyén hal meg. :)

Fotó helye: Fonyód, Vár-hegy alatti "panoráma-sétány". A hivatalos neve, azt hiszem, Edison utca. Egyszer autózzatok el oda, nézd meg. Sok panorámát csináltam, pl. a Sipos-hegyi kilátóból is, de részint ez tetszett a legjobban, másrészt a többibe más elemeket is belekomponáltam, amik nem illenének erre az oldalra (pl. Fonyód részletei). Úgyhogy azokat majd a TrekLens-re postázom, bár krónikus időhiány miatt ott kevésbé vagyok aktív.

Bár most nem találkoztunk, erről nem mondtam le. Akár Te is meglátogathatsz minket a kedveseddel, mikor lesz idő és lehetőség - körbevezetlek a Bükkön, és kipróbálhatod magad a gombafotózásban is. :) Örülnék neki. A nagyfiam is - ő inkább a városi közlekedést szereti fotózni (busz, villamos), de időnként nagyon jó egyéb fotói is vannak. Van is fenn itt képe (egy kollázs) WS-ként, mindjárt megkeresem. Íme. Szóval egy-két buszfotóra biztos rábeszélne. :)

Köszönöm a zöld csillagot. Nagy öröm, hogy így tetszik annak, akinek szántam.

Raktam fel új balatoni fotót, ha gondolod, nézd meg - Badacsony mellől, a hajóból készült.

Még 1x köszönöm a visszajelzést, baráti üdv, Laci
Hungary
Title: Volcanic Hungary - To gondoxHP PhotoSmart R607
Volcanic Hungary - To gondox (40) *
Hormon_Manyer Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 1472 W: 308 N: 2610] (10251)
[Only registered members may post.] [Flat View] [Translate]
ThreadUsername Date
To gondox: Balaton Hormon_Manyer Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 1472 W: 308 N: 2610] (10251)::2009-08-14 09:20
:Re: To gondox: Balaton gondox Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 356 W: 65 N: 342] (1585)::2009-08-14 10:41